Thuis

Henan Shuangli Rubber Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is Rubberco. van Henanshuangli, Ltd een wetenschappelijke en technologische bedrijf het integreren onderzoek, een ontwikkeling en een productie van driehoeksriemen. Het heeft meer dan 310 werknemers. De fabriek behandelt een gebied van 30.000 vierkante meters en een de bouwgebied van 15.000 vierkante meters, en het is slechts één fabrikant van de Driehoeksriem in het noorden Henan. Het won opeenvolgend de eretitels in de loop van de jaren, zoals Nationale Exportgericht van Geavanceerde Eenheden en de Belangrijkste Beschermingsondernemingen in Henan-Provincie, de contract-Verblijvende en Betrouwbare Onderneming, de Onderneming van het het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENkrediet van Krediethenan. In 2017, ging het de certificatie van de Kwaliteitssysteem van ISO9001, van ISO14001, van OHASA18001 Internationale, milieu, beroeps, gezonde en veiligheidscertificatie over. Het bedrijf heeft momenteel 2 nationale octrooien. In 2015, werd het geschat als beroemd handelsmerk in Henan-Provincie. In 2019, was er geen blinde vlek in de dekking van nationale steden en provincies. Tegelijkertijd, werd het geselecteerd als één van de hoogste tien merken van de nationale driehoeksriem.
Het bedrijf heeft nam het lood in het introduceren van een volledige reeks van de productiemateriaal van de vulcanisatietank van Duitsland, en internationaal? de geavanceerde testende systemen van de computer numerieke controle. Het bedrijf huurt hoogste ingenieurs als technische directeur, en reeksen in - omhoog een binnenlandse prima productielijn. De ontwikkelde producten zijn aangemaakte draad v-Riem, zijn zij ver voor gelijkaardige producten in vele aspecten zoals sterke treksterkte, hoge slijtageweerstand, niet-verlenging, anti-veroudert, weerstand op hoge temperatuur, flexibele weerstand. Het is geschat als beroemd handelsmerk in Henan-Provincie.
De producten van het bedrijf worden wijd gebruikt in aardolie, chemisch product, metallurgie, mijnbouw, landbouwmachines, cement, document, textiel, keramiek en andere de industriefaciliteiten.
De ontwikkelde producten hebben zijn diverse Specificatiemodellen, als 0, A, B, C, D, E, F, 3V, 5V, 8V, KUUROORD, SPB, SPC en gezamenlijke riemen.
De producten van het bedrijf worden verkocht door agenten over het hele land met de voordelen van super hoogte - kwaliteit en volledige specificaties. De producten worden verkocht in Henan, Hebei, Shandong, Shanxi, Hunan, Hubei, Guangdong, Guangxi Jiangxi, Hainan, Ningxia, Heilongjiang, Jilin, Liaoning, Binnenmongolië, Xinjiang, Lhasa en alle belangrijke provincies, steden en provincies, en autonome gebieden over het land, worden op zij ook uitgevoerd naar Laos, Myanmar, Pakistan, Kyrgyzstan en andere landen, en vertrouwd en door de meerderheid van verkopers en gebruikers geprijst.
Ondernemingsdoel: Aan de bouw van het eerste merk van riem van de de draaddriehoek van China de aangemaakte!
Plant de laatste jaren: Om pakhuis van de de driehoeksriem van China te creëren het grootste en volledigste!

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het bedrijf hangt de collectieve cultuur van „menselijk-georiënteerd aan, op integriteit-gebaseerde veiligheidswaarborg, kwaliteitsstichting, beheerswaarborg, ontwikkelingsmotivatie“. Het heeft nam het lood in het introduceren van een volledige reeks van de productiemateriaal van de vulcanisatietank van Duitsland, en de internationale geavanceerde testende systemen van de computer numerieke controle. Het bedrijf huurt hoogste ingenieurs als technische directeur, en reeksen in - omhoog een binnenlandse prima productielijn. De ontwikkelde producten zijn aangemaakte draad v-Riem, zijn zij ver voor gelijkaardige producten in vele aspecten zoals sterke treksterkte, hoge slijtageweerstand, niet-verlenging, anti-veroudert, weerstand op hoge temperatuur, flexibele weerstand. Het is geschat als beroemd handelsmerk in Henan-Provincie.

China Henan Shuangli Rubber Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Henan Shuangli Rubber Co., Ltd. Henan Shuangli Rubber Co., Ltd. Henan Shuangli Rubber Co., Ltd. Henan Shuangli Rubber Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Teyma

Aantal werknemers : 200~350

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Henan Shuangli Rubber Co., Ltd. Certificaten China Henan Shuangli Rubber Co., Ltd. Certificaten China Henan Shuangli Rubber Co., Ltd. Certificaten